Efectul placebo al fructelor Goji

Mai multe studii efectuate pe efectul fructelor goji asupra sanatatii unei persoane au avut rezultate neconcludente. Cu toate acestea, este adevarat ca intretinerea unei diete echilibrate si consumul fructelor goji prezinta mai multe avantaje.

Ati observat probabil ca in ultimele luni consumul de fructe goji a crescut dramatic, insa uzul medical al acestora nu a fost inca descoperit, majoritatea experimentelor fiind facute pe animale. Un lucru demn de atentie este ca majoritatea componentelor gasite in goji sunt prezente si in alte fructe si legume.

Expertii tind sa creada ca fructele goji au un efect placebo, adica un raspuns psihologic la un anumit tratament. Fructele goji apartin speciei Lycium barbarum care intra in familia Solaceae. Unele legume, cum ar fi cartofii, rosiile, vanata si multe altele, apartin de asemenea aceleasi familii.

Pe scurt, s-a decis ca persoanele care nu au o dieta echilibrata nu vor avea parte de efectele pozitive ale fructelor goji.Un produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura . Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Cuvinte Cheie:

Speak Your Mind

*