Fructul Goji Tibetan si avantajele acestuia

fructul gojiNu demult singurele locuri in care puteai gasi fructul Goji erau magazinele de specialitate sau in comunitatile asiatice. Acum nu mai e atat de dificil pentru ca se gasesc in diverse magazine din toata lumea inclusiv in magazinele virtuale de pe internet.

Fructul goji se vinde in cantitati mici, deshidratat siĀ  mai scump, asemanator unor condimente mai speciale.

Modul de folosire a fructelor goji nu este noua pentru comunitatea asiatica. De mult timp chinezii foloseau fructele goji in prepararea anumitor tratamente medicinale.

Fructul goji are mai multe denumiri: Himalaya Goji, tibetan Goji (in functie de regiunea din care provine).

Exista un motiv real in spatele popularitatii fructului goji, un motiv anecdotic cum ca fructul are proprietati medicinale.

O parte din beneficiile medicinale pe care le ofera fructul goji Tibetan includ intarirea sistemului imunitar, imbunatatirea vederii, proprietati anti-imflatorii, ajuta la prevenirea cancerului si este si antioxidant.

 

Un produs Recomandat de Dr Oz, ORIGINAL si foarte bun la slabire la ora actuala este Cetona de Zmeura . Este recomandata de Dr OZ cu efecte foarte bune la slabire! Puteti incerca Cetona de Zmeura vizitand site-ul www.cetona de zmeura.ro

Cuvinte Cheie:

Speak Your Mind

*